Ride-On Tire sealant  & balancer

О нас

Onze eerste ervaring met Ride-On®


Hoewel het product er heel goed uitzag, en er prachtige promotie video’s op het internet te bekijken zijn, waren wij nog erg sceptisch. In eerste instantie leek het te mooi om waar te zijn.  
Van alle bandenvloeistoffen die wij tot op heden getest hebben, vielen de resultaten erg tegen. De banden ging vaak nog steeds lek en met het vullen van de banden werden we zelf voornamelijk vies, en de verkoper beter.

 

De fietstest

Onder het motto “Je komt er alleen achter als je het zelf probeert.” hebben wij een bus gekocht. Eerst maar eens voor de fiets (Bike-On). Vervolgens een plank met spijkers gemaakt om doorheen te fietsen, want dat kan toch?

Fietsen maar, dat wordt lachen en een lekke band!  Echter ging dat lachen heel snel over in verbazing.  Na een stuk of 20 gaten in de band, fietsten we nog steeds rond met harde banden.

 

De boortest

Gelukkig kan je ook een gat boren in de band volgens de video, dus hebben we met een 3 mm boor een gat in de band geboord.  En wederom konden we gewoon fietsen. Oké, het duurde een paar tellen langer voor het sissen stopte, maar na de koffie waren de fietsbanden nog steeds hard en nu bijna drie jaar later ook nog.

Hebben we nu dan een product gevonden dat beter is dan de fabrikant belooft?

Dit product werkt dus heel goed, hebben we dan nu eindelijk na jaren zoeken hét product gevonden? Wij denken van wel en ontdekten zelfs nog een zeer belangrijke eigenschap. Het product balanceert de banden ook uit. Dat is interessant, want dat kan geen enkel ander vergelijkbaar product.

 

De balanceertest 

Ook dit effect wilden we natuurlijk testen, dat deden we met een oude bus met ongebalanceerde banden. Al trillend en schuddend zijn we naar een vulstation gereden. De koffie in de bekerklem klotste aardig in het rond. Ja, we hadden echt een balanceerprobleem. 

Na het vullen hobbelde de auto de eerste 5 minuten nog net zo hard (Ride-On®) moest zich nog verdelen in de band). Echter toen we de autobaan op reden was dit al over. Met 150 km/h bleef de verse koffie dit keer netjes in de beker zitten. Natuurlijk hebben wij nog vele andere testen gedaan om toeval uit te sluiten.  

Ja, wij zijn overtuigd. Het is echt een héél goed product. Na de nodige cursussen en voorbereidingen, zijn wij nu de trotse importeurs en producenten van dit mooie product voor heel Europa.   

 

Ride-On® maakt waar wat het belooft! 

  • Het Ride-On® Team bestaat inmiddels uit meer dan 25 mensen verdeeld over Europa. 
  • De technische specialisten op de weg vullen bij u op locatie. 
  • De magazijnmedewerkers versturen bijna alles binnen een werkdag op. 
  • De verkopers bestaan uit toppers met ieder hun eigen marktsegment. 
  • We hebben een goed getrainde helpdesk om uw vragen te bandwoorden. 
  • Het Hoofdkantoor zit in Nederland en werkt samen met onze honderden verkoop punten om u te voorzien van Ride On®